Planday er forpligtet til at beskytte dit og din medarbejders privatliv. Vi indsamler og anvender kun personlige oplysninger til at give dig og din arbejdsgiver platformen for medarbejderadministration og alle tilknyttede serviceydelser.


Hvem er vi

Planday A/S er en global virksomhed registreret i Danmark med adresse på Njalsgade 19D, 7. sal, DK-2300 København S. Momsnummer DK-27666248.

E-mail kundeservice: support@planday.com
Telefon kundeservice: (+45) 35 107 207

Databeskyttelsesrådgiver (DPO) Vores teknologidirektør (CTO) udfører denne funktion og kan kontaktes som nævnt ovenfor. Kontakt vores DPO i tilfælde af spørgsmål.


Erklæring om brug af personlige oplysninger og accept af privatlivspolitik

Planday er engageret i at beskytte dit privatliv og udvikle teknologi, der giver dig den mest slagkraftige og sikre online-oplevelse.

Dette er vores privatlivspolitik (“Privatlivspolitikken”), og den gælder, når du bruger vores platform for medarbejderadministration og tilknyttede serviceydelser (“Appen”) samt vores website planday.com og alle andre tilknyttede Planday-websites i hele verden (“Webstederne”)

Privatlivspolitikken regulerer vores indsamling og anvendelse af dine “persondata”, især oplysninger, der identificerer dig personligt, fx din e-mailadresse, dit navn, din hjemadresse, arbejdsadresse, dit telefonnummer og lignende).

Læs følgende grundigt for at forstå vores holdninger og praksisser vedrørende dine persondata, og hvordan vi behandler dem.

Ved at besøge webstedet, bruge en tilknyttet serviceydelse eller ved at bruge Appen og sætte hak ved “Jeg accepterer”-knapperne, når du første gang registrerer eller logger på Appen og/eller ved at tilgå “Abonnementscenteret” accepterer du og giver dit samtykke til, at vi indsamler dine persondata og bruger dem i henhold til de praksisser, der beskrives i denne politik.

Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage som anført i afsnittet “Dine rettigheder” nedenfor.

Med hensyn til den britiske databeskyttelseslov af 1998, Persondataforordningen (“GDPR”) og efterfølgende national lovgivning til implementering af GDPR (“Lovgrundlaget”) er den dataansvarlige i forhold til de persondata, du indlægger i Appen, Planday A/S, Njalsgade 19D, 2300 København S:

Vores britiske registreringsnummer (ICO) er ZA259339. Vores danske registreringsnummer (Datatilsynet) er 35107207. Planday er certificeret indehaver af CyberEssentials (cybersikkerhedsordning støttet af den britiske stat, nu branchestandard).

I relation til data, der stilles til vores rådighed af vores erhvervskunder for at vi kan levere serviceydelser til dem, vil den pågældende virksomhed være dataansvarlig, og vi vil være databehandler. Disse virksomheder garanterer i vores aftaler med dem, at de har overholdt og fortsat vil overholde lovgrundlaget for de data, de er ansvarlige for og videregiver til os, og at de har de nødvendige samtykker til at bruge oplysningerne i forbindelse med de ydelser, vi leverer til dem.


Hvad vil Planday gøre med mine persondata?

Planday begrænser de indsamlede og behandlede persondata til følgende formål:

  • at levere, anvende, støtte brugen af, vedligeholde og forbedre Appen, Webstederne, de tilknyttede serviceydelser og de ydelser, vi annoncerer på vores website.
  • at udføre vores forpligtelser som følge af aftaler, der er indgået mellem din arbejdsgiver og os, og at forsyne dig og/eller din arbejdsgiver med de oplysninger, produkter og serviceydelser, som du og/eller vores arbejdsgiver anmoder os om;
  • at gøre det muligt for din arbejdsgiver at kontakte dig via Appen;
  • at sende automatiske svar på visse ydelser som fx velkomstbeskeder til produktet og standardsvar om kundesupport og at informere dig eller din arbejdsgiver om Plandays serviceopdateringer, hændelser og produktfunktioner og -nyheder. Denne kommunikation anses for afgørende for levering af den serviceydelse, du har anmodet om. Du vil ikke have mulighed for at framelde disse automatiske svar, da de anses som en del af den serviceydelse, du har valgt;
  • at informere dig eller din arbejdsgiver om ændringer til vores serviceydelser og at formidle og levere andre produkter og serviceydelser, som du eller din arbejdsgiver anmoder om;
  • at sikre, at indhold fra vores App præsenteres på den mest effektive måde for dig, din arbejdsgiver og din computer, tablet eller mobiltelefon;
  • at give dig og din arbejdsgiver oplysninger om andre produkter og serviceydelser, som vi tilbyder;
  • at oprette kopimålgrupper på sociale netværk, for at vi kan annoncere med vores serviceydelser, eller at oprette anonymiserede forskningsrapporter på højt niveau om arbejdspladstendenser i en given branche, et geografisk område eller at sammenligne brancher og/eller geografiske områder på vigtige medarbejderparametre.
  • at give dig eller din arbejdsgiver eller tillade udvalgte tredjeparter at give dig oplysninger om varer eller serviceydelser, som vi mener vil interessere dig. Hvis du er eksisterende bruger af Appen, vil vi muligvis kontakte dig med oplysninger om varer og serviceydelser svarende til dem, du aktuelt bruger; hvis du er ny kunde, og i tilfælde hvor vi tillader udvalgte tredjeparter at bruge dine data, vil vi (eller de) kun kontakte dig, hvis du har givet dit samtykke til det. Se afsnittet “Dine rettigheder” for information om dine rettigheder vedrørende indhold.
  • at beskytte mod, undersøge og afskrække svigagtig, uautoriseret eller ulovlig aktivitet.


Hvilke persondata indsamler Planday?

Planday indsamler følgende persondata:

  • data leveret af dig og/eller din arbejdsgiver, når du tilmelder dig Appen og bruger en hvilken som helst af de tilknyttede serviceydelser ved at udfylde et felt eller formularer i vores App eller på vores Websteder eller på nogen af vores sociale medieplatforme eller ved at korrespondere med os pr. telefon, e-mail eller på anden måde;
  • data leveret gennem brug af Appen, fx medarbejderoplysninger og/eller information om arbejdsmønstre eller uploadede dokumenter (inklusive fotos) eller eventuelle andre oplysninger, der indtastes i vores App;
  • data leveret af dig eller din arbejdsgiver, når du tilmelder sig vores e-mails, deltager i diskussionspaneler eller andre sociale mediefunktioner, der er linket til eller på vores App eller tilknyttede serviceydelser, herunder svarer på en undersøgelse fra os;
  • data leveret ved opdatering af dine abonnementspræferencer via Abonnementscenteret;
  • data, som du eller din arbejdsgiver giver vores salgs-, kundesucces- eller kundesupport-teams, når du eller din arbejdsgiver rapporterer et problem, anmoder om supportservice, ønsker eller gennemfører en evaluering, demo eller anden behandling af vores serviceydelser, registrerer sig som bruger af vores App;
  • data overført via andre softwaretjenester, der er integreret med Appen;
  • data, der automatisk indsamles ved besøg på Websteder, fx cookies;
  • data, der automatisk indsamles ved brug af Appen og/elle Webstederne, herunder:
    • de data, vi skal have adgang til på din enhed for at levere Appen og tilknyttede serviceydelser, såsom historik for enhed og app, identitet, kontakter, lokalitet, information om Wi-Fi-tilslutning, enheds-ID og opkaldsinformation;
    • tekniske data som mærke, model og styresystem for din enhed, enheds-ID, indstillinger af geolokalisering, tidszoner og netværksinformation, din IP-adresse, browsertype, domænenavne, adgangstider og referencer til hjemmesideadresser;
    • anvendelsesdata, som indsamlet via Analysetjenester;
  • data leveret via andre kilder, fx Net Promoter Scores eller kundefeedback.


Analysetjenester

Vi kan bruge tredjeparts analysetjenester (“Analysetjenester”) til at hjælpe med at analysere, hvordan du og/eller din arbejdsgiver bruger vores Websteder og Appen. De oplysninger, der genereres af cookies eller andre teknologier om din og/eller din arbejdsgivers brug af Appen og/eller Webstederne (“Analyseoplysningerne”) overføres til Analysetjenesterne. Analysetjenesterne bruger Analyseoplysninger til at hente rapporter om produktanvendelse og aktivitet.

Analysetjenesterne kan også overføre Analyseoplysningerne til tredjeparter, hvis det er påkrævet ved lov, eller hvis tredjeparter behandler oplysningerne på deres vegne. Hver Analysetjenestes mulighed for at anvende og dele Analyseoplysninger begrænses af den pågældende Analysetjenestes særlige anvendelsesvilkår og privatlivspolitik. Ved at bruge Plandays serviceydelser og produkter giver du og/eller din arbejdsgiver samtykke til, at Analysetjenesterne kan behandle dine persondata på den måde og til de formål, der er beskrevet i denne politik.


Anonyme data

“Anonyme data” er den form for datatype, der gør, at vi ikke kan identificere dig, hverken ved at anvende selve dataene eller ved at kombinere dem men anden information, for eksempel data udledt af persondata, som aggregeres og samles i anonym form, analyseoplysninger og data, der hentes via cookies.

Vi kan oprette Anonyme data fra persondata, vi modtager fra dig og/eller din arbejdsgiver ved hjælp af en af de metoder, der er angivet i denne police, herunder anvendelsesdata. Vi konverterer persondata til Anonyme data ved at fjerne personoplysninger som navne, ID’er osv. Vi bruger disse data til at analysere ønsker og anvendelsesmønstre til innovation og til at forbedre vores App, tilknyttede serviceydelser og Websteder. Vi kan dele Anonyme data med tredjeparter.


Hvem deler Planday mine persondata og/eller anvendelsesdata med?

Planday hverken sælger, udlejer eller leaser sine kundelister til tredjeparter. Planday deler dine persondata og anvendelsesdata med følgende tredjeparter (det er ikke tilladt sådanne tredjeparter at anvende dine persondata udover at levere disse serviceydelser til Planday):

  • Plandays operationelle servicepartnere for at betjene Appen og Webstederne og levere de serviceydelser, du har anmodet om; og/eller sammen med betroede partnere at hjælpe os med at udføre statistiske analyser, marketingkampagner, PR-kampagner, remarketing, sende dig e-mail eller brev eller yde kundesupport;
  • eksisterende eller fremtidige medlemmer af koncernen, hvorved forstås datterselskaber, endelige holdingselskab og disses datterselskaber, som defineret i paragraf 736 i den britiske selskabslov af 2006.

I tilfælde af at Planday sælger eller køber en forretning eller et aktiv, kan dine persondata og/eller anvendelsesdata blive videregivet til den mulige sælger eller køber af denne forretning eller disse aktiver. I tilfælde af at hovedparten af Plandays aktiver erhverves af tredjepart, kan dine persondata og/eller anvendelsesdata være et af de overdragede aktiver.

Planday videregiver ikke dine persondata og/eller anvendelsesdata til andre tredjeparter uden dit samtykke, medmindre det er et lovkrav, eller det sker ud fra en overbevisning om, at en sådan handling er nødvendig for at:

  • overholde loven eller undgå retslige skridt mod Planday;
  • beskytte og forsvare Plandays rettigheder eller ejendom og
  • handle under presserende omstændigheder for at beskytte den personlige sikkerhed for brugere af Appen og/eller Webstederne.

Vær opmærksom på, at hvis du offentliggør persondata og/eller anvendelsesdata gennem vores App eller vores Websteder, er vi ikke ansvarlige for sikkerheden for de persondata, som du offentliggør, og disse data vil kunne hentes og bruges af andre.

Webstederne kan indeholde links, som gør det nemmere for dig at besøge andre websites. Disse websites administreres af tredjeparter, og Planday opfordrer dig til at gennemgå persondatabehandlingen på de websites, du vælger at linke til fra Webstederne, så du forstår, hvordan disse websites indsamler, bruger og deler dine oplysninger. Planday er ikke ansvarlig for persondatabehandlingen eller andet indhold på websites, man har linket til.


Henter eller behandler Planday sensitive data?

Planday overvåger ikke systematisk individuelle personer baseret på persondata og anvender ikke automatisk profilering af brugerdata.

Appen har sædvanebaserede tekstfelter, hvor sensitive data kan tilføjes af dig og/eller din arbejdsgiver. Disse felter konfigureres af dig og/eller din arbejdsgiver, og du og/eller din arbejdsgiver accepterer det fulde ansvar (og friholder Planday fra ethvert ansvar i henhold til lovgrundlaget) for eventuelle sensitive data, som indtastes i disse felter. Vi anbefaler, at du og/eller din arbejdsgiver ikke tilføjer sensitive data i disse felter. Alle data, som indtastes i disse felter, bliver behandlet på samme måde, som vi behandler persondata.


Hvor overfører, lagrer og/eller behandler Planday mine persondata?

Data, som vi indsamler fra dig, kan overføres til og lagres på en destination uden for Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde (“EØS”). De kan også behandles af medarbejdere, der driver virksomhed uden for EØS, men arbejder for os eller for en af vores leverandører. Tredjepartsleverandører kan bl.a. være beskæftiget med udvikling af Appen og/eller Webstederne, berigelse af dine data, udførelse af din ordre, behandling af dine betalingsoplysninger og levering af supportservices.

Vi overfører, lagrer eller behandler kun dine data i samarbejde med tredjepartsleverandører, som har accepteret at overholde de krævede standarder for datasikkerhed, politikker og procedurer og indført passende sikkerhedsforanstaltninger. Ved at sætte hak ved knappen “Jeg accepterer” i forbindelse med første registrering eller login i Appen og ved at indsende dine persondata giver du dit samtykke til denne overførsel, lagring eller behandling af dine persondata med vores søsterselskaber og forretningspartnere uden for EØS. Alle de oplysninger, du leverer til os. lagres på sikre servere på et privat netværk og krypteres, når de overføres mellem disse servere og en tredjepartsleverandør. Vi opbevarer dine data i henhold til vores tidsplan for dataopbevaring.


Hvordan beskytter Planday mine persondata?

Som forventet tager Planday persondatasikkerhed meget alvorligt. Vores risikostyring og sikkerhedskontroller omfatter:

  • bevidst forankring af datasikkerhed i alt, hvad vi foretager os;
  • styring af samtykke og tilladelse for både dig og/eller din arbejdsgiver
  • intern adgangskontrol baseret på rolle og adgangsrettigheder; al adgang skal logges;
  • risikostyring, business continuity, inklusive genopretning efter katastrofe, backup, konsekvensvurderinger for drift, risikoregistre og konsekvensvurderinger for databeskyttelse;
  • brud på datasikkerhed: Planday informerer alle brugere, der påvirkes af et brud på datasikkerheden, inden for 72 timer;
  • kryptografi, kryptokontroller, nøgleadministration;
  • der tages backup af alle data;
  • sikring af og alarmanlæg i alle Plandays kontorfaciliteter;
  • kapitalforvaltning;
  • netværksadskillelse, pentest og en softwareudviklingscyklus.


Beskyttelse af min adgangskode

Med din adgangskode får du adgang til visse dele af vores App. Det er dit ansvar at holde denne adgangskode fortrolig og at opdatere den regelmæssigt. Vi anmoder dig om ikke at dele en adgangskode med nogen. Hvis du glemmer din adgangskode, er det dit ansvar at få en ny adgangskode fra os.


Sådan bruger vi cookies på vores websites og i vores App.

Planday bruger “cookies” til at hjælpe dig med at gøre din online-oplevelse personlig. En cookie er en tekstfil, som placeres på din harddisk af en webserver. Cookies kan ikke bruges til at køre programmer eller udsprede virus på din computer. Cookies er kun rettet mod dig og kan kun læses af en webserver i det domæne, som har tildelt dig cookien.

Planday bruger cookie-tracking på tværs af domæner, så cookies tildelt af et Planday-domæne kan læses af et andet Planday-ejet domæne. Et af hovedformålene med cookies er at forbedre din brugeroplevelse. Du kan få information om, hvordan du administrerer cookies på www.aboutcookies.org.

Planday holder styr på websites og sider, som du eller din arbejdsgiver besøger inden for vores Websteder og kan behandle disse persondata for at bestemme, hvilke serviceydelser og faciliteter, der er de mest populære.

Du har mulighed for at acceptere eller afvise cookies via dine browserindstillinger. De fleste webbrowsere accepterer automatisk cookies, men du kan normalt ændre dine browserindstillinger til at afvise cookies, hvis du foretrækker det. Hvis du vælger at afvise cookies, kan du muligvis ikke bruge vores Websteder eller dele af vores sites.

For flere oplysninger om, hvilken type cookies, vi indsamler, henvises til cookie-oversigten.


Dine rettigheder

Lovgrundlaget giver dig ret til at tilgå oplysninger, der opbevares om dig, og til at få korrigeret ukorrekte persondata eller supplere disse, hvis de er ufuldstændige. Du er også berettiget til at anmode om begrænsning eller udeladelse af dine persondata, eller at vi sletter dem helt. Du har også ret til at modtage din persondata fra os og genbruge dem til dine egne formål.

Du har ret til at afvise, at vi kan behandle dine persondata til brug for marketingformål. Du kan have givet os dit samtykke til at gøre dette, da du første gang loggede ind på vores App. Du kan udøve din ret til at afvise en sådan behandling ved at sætte hak i bestemte felter på “Abonnementscenteret”. Du kan også til enhver tid udøve denne ret ved at kontakte os på support@planday.com.

Dine rettigheder kan udøves i henhold til lovgrundlaget. Alle spørgsmål vedrørende behandlingen af dine data skal i første omgang rettes til support@planday.com stilet til din databeskyttelsesrådgiver.

Hvis du ikke er tilfreds med vores svar på dit spørgsmål, er du berettiget til at kontakte den relevante myndighed, som i Storbritannien er ICO og i Danmark er Datatilsynet.


Ændringer af vores privatlivspolitik

Alle ændringer, som vi fremover foretager af vores privatlivspolitik, vil blive opdateret på disse Websteder, og hvis det er relevant, vil du få meddelelse om disse ændringer pr. e-mail. Kontroller jævnligt, om der er opdateringer eller ændringer af vores privatlivspolitik.

Vi gennemgik senest denne privatlivspolitik i maj 2018. © Planday 2018. Alle rettigheder forbeholdes.

Privacy Policy